Könyves-filmes- Február

február 15, 2013

Az éves áttekintő bejegyzésből kimaradtak az alábbi filmek, amiknek pont ezen a héten van a premierje ;)

Lenyűgöző teremtmények: Vörös Pöttyös kiadásban jelent meg, ahogy nézem egy újabb ifjúsági-fantasy-twilight sablon ez is: unalmas kisváros, tiniszerelem, sötét-természetfeletti titkok, blabla, de Jeremy Irons miatt nézős :)
"Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate (Alden Ehrenreich) érdeklődését. A fiú elvágyódik a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír. Lena és Ethan bimbozó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e."

(az aláfestő zene az egyik kedvenc számom: Florence and the Machine - Seven devils)

Szép remények: (Dickens) ennek a filmnek a hírére olvastam el a könyvet, végre mozikba kerül (tavaly decemberre ígérték). Már miattuk is megnézném: Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Holliday Grainger (Borgiák Lucreziája).


A hónapban jön még:

Úton: (02.28.)
Jack Kerouac kultikus regényének film változata (várólistámon van ez is), az origón már cikkeztek Kristen és a két főszereplő srác szexjeleneteiről, tetszik az előzetes, de inkább elolvasom először :)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.